Onze beloften

Onze suikervrije siropen

Geniet van suikervrij! Het Teisseire Zero-assortiment biedt een beleving en smaken met  0% suiker en 0 calorieën voor 100% genot!
zero-sucres-nl
nl-nos-engagements-lame04-minze-1-1

Wist je dat?
Siroop is een slimme keuze!

Met één fles Teisseire-siroop (60 cl) kun je maar liefst 39 glazen limonade maken*!

Een voordelig alternatief voor langdurig plezier

*Glas van 200 ml, 1 op 12 verdund

Naar smaak verdunnen

Voor een verfrissend glas limonade met een perfect uitgebalanceerde smaak adviseren we één eenheid siroop te verdunnen met twaalf eenheden water: dat is één eetlepel siroop in een glas met 200 ml water.

Voor groot en klein, bewuste consumenten en lekkerbekken... bepaal zelf de perfecte verhouding.

ne-erlandais-nos-engagements-lame05
recettes

Eén siroop, eindeloze mogelijkheden!

Wil je jezelf verwennen? Probeer dan onze siropen met gewoon water of bruiswater.
Je kunt ze natuurlijk ook gebruiken bij een borrel met vrienden, een verjaardagspartijtje of andere gelegenheden als smaakmaker voor bijvoorbeeld mocktails, vruchtensorbets, ijs, smoothies en nog veel meer.

Hebben we je smaakpapillen geprikkeld?
Bekijk dan snel de Onze inspiratie.

Een Frans bedrijf

Het verhaal van Teisseire begon meer dan 300 jaar geleden. Na al die jaren is Teisseire nog steeds gevestigd in het hart van de Alpen, vlakbij Grenoble in Isère, waar onze siropen worden bedacht en ontwikkeld*.

*Niet alle ingrediënten van de siropen zijn afkomstig uit Frankrijk


carte
nos-engagements-lame

Onze recyclebare fles

Ja

Zoals het metaalrecyclinglogo op de flessen al aangeeft, hebben we onze metalen flessen zo ontwikkeld zodat deze gerecycled kan worden. Het metaal waarvan we onze flessen maken, behoudt bij elke recycling zijn eigenschappen en technische prestaties! Al in 1957 lieten we ons voor de ontwikkeling van onze verpakkingen inspireren door de fietsers in de Tour de France: we waren het eerste bedrijf dat siropen in een metalen verpakking leverde. Dit materiaal is het meest geschikt om de uitstekende eigenschappen en de heerlijke smaak van de siropen voor langere tijd te waarborgen.

In de PMD-container of -zak natuurlijk!

Onderschat nooit het effect dat een dagelijkse gewoonte op ons milieu kan hebben. Gun de lege metalen Teisseire-fles een tweede leven en doe hem in de PMD-bak.

De regels voor het scheiden van afval kunnen per gemeente verschillen. Kijk hier in welke container je de metalen fles in jouw omgeving moet doen:

Een winkelwagentje, een fiets of een nieuwe fles

CAPTCHA protection